top of page

WORKSHOP leren karikaturen tekenen

               of leren strips tekenen

Verschillende jaren heb ik les gegeven als Regentes PO in verschillende scholen en afdelingen uit het Antwerpse. Maar omdat ik me meer ben gaan toeleggen op karikatuurtekenen, ben ik ook workshops beginnen te geven om te leren wat karikatuurtekenen is in de praktijk of de basis van striptekenen.

De workshops worden gehouden in een ontspannen sfeer waar het belangrijkste accent ligt op enkele aangename momenten samen in een teambuilding, onder collega's, tijdens een privéfeestje, vrijgezellendag enz...in een leuke fantasiewereld waar niks moet en alles kan, op papier dan uiteraard.

Ik begin met een beetje uitleg, niet teveel, want het accent moet vooral liggen dat jullie iets gaan 'doen'.

Het verdere verloop ga ik nog niet verklappen, anders is de spanning eraf.

Wat ik wel al kan vrijgeven is dat iedereen met een goed of prachtig resultaat naar huis gaat. Jullie gaan zowiezo met een zelf getekende karikatuur of stripfiguur naar huis. 

Om er al een beetje in te komen, hieronder enkele sfeerbeelden uit verschillende milieus: scholen, vereningingen, privé, enz...

Misschien tot binnenkort?

Meer info: bel 0498/12 00 90 of 

Ik hoop dat ik een beetje duidelijke uitleg heb gegeven. Indien niet, stel gerust vragen in afwachting om je wegwijs te maken in de leuke ‘kaikatuurwereld’.

Meer info: maggy_jacqmin@hotmail.com of bel gewoon op 0498/120090

OP DE WITTE LINKER- of RECHTERPIJL KLIKKEN VOOR MEER DIA'S-helemaal tegen de rand van de pagina.

bottom of page